Lidgeld

Onderstaande tabel geeft de lidgelden voor het seizoen 2018 (van 1/4/2018 tot 31/3/2019).

Storten kan op rekeningnummer : Fortis BE53 0014 914773 53 , en zet in de mededeling eventueel de aan te sluiten leden indien dit niet voldoende blijkt uit de naam van degene die stort.

Na ontvangst van de storting ben je onmiddellijk lid van de club en wij storten dan de bondsbijdrage door aan Tennis Vlaanderen zodat u verzekerd bent voor ongevallen tijdens het tennissen. U ontvangt enkele automatische mails van Tennis Vlaanderen zodra de aansluiting in orde is.

Nieuwe leden :

Nieuwe leden die na 1/8/2017 reeds hun lidgeld betaalden hoeven niets te storten. Zij worden automatisch gratis lid gemaakt voor 2018 omdat het zo laat op het seizoen was toen ze lid werden.

Nieuwe leden die pas in 2018 de eerste keer lid worden moeten hun gegevens (naam, adres, geboortedatum, nog lid bij andere club? , email, eventueel telnr/gsmnr.) doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met alleen een storting kan er namelijk geen bondskaart worden aangevraagd!!

Familiekaart :

Familiekaart: met families bedoelen wij personen die onder één dak wonen en hun domicilie op diezelfde plaats hebben. Studerende kinderen die op kot zitten behoren uiteraard nog tot de familie. Op basis van de hieronder staande tarieven kan men zelf berekenen of het de moeite loont van een familiekaart te nemen.

Mutualiteiten :

Via sommige mutualiteiten kan men een deel van het lidgeld terug krijgen. Je kan de formulieren altijd afgeven aan de toog, waarna ze ingevuld worden en men ze wat later kan terug vragen om zelf bij je mutualiteit binnen te doen.

Lidgelden 2018

Lidgeld vóór 15 januari 2018 of nieuw lid

Lidgeld ná 15 januari 2018

Volwassenen

Geboren in 2001 tot 2005

Geboren in 2006 of later

Geboren in 1953 of vroeger

Familiekaart

Reeds lid bij een andere club waar men aangesloten is bij Tennis Vlaanderen :

Geboren in 2001 of later        :  lidgeld – 5 euro

Geboren in 2000 of vroeger   :  lidgeld – 10 euro

Familiekaart                           :  lidgeld – maximaal 10 euro

Een nieuw lid dat pas vanaf 1 augustus aansluit, betaalt het volledige lidgeld, maar is gratis lid voor het volgende seizoen (een seizoen loopt van 01/04 tot 31/03 van het jaar erop).

Rekeningnummer : Fortis BE53 0014 9147 7353

Nog vragen: neem contact op met onze penningmeester Kris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Wil je zelf je gegevens online aanpassen :

Ga naar http://www.tennisvlaanderen.be/

Selecteer “speler

Klik op “spelersdashboard”

Klik op het icoontje met de pen in het cirkeltje

Selecteer contactgegevens en wijzig telnr(s) , email of adres

Selecteer wachtwoord indien je dit wil wijzigen