Elektronisch reserveren

Het is zover, de elektronische reservatie is een feit! Vanaf maandag 7 mei kan je via een PC je reservatie doorgeven.

Hoe werkt het ?

Ofwel reserveer je thuis via je eigen internetaansluiting :

-Klik op de knop "Online reservatie" (hierboven)

of surf naar http://www.tennisvlaanderen.be/reserveer-een-terrein

-Log in net zoals je op je “mijn vtv-site” inlogt : gebruikersnaam staat op je vtv-kaart en paswoord staat erop zolang je het zelf niet hebt gewijzigd. Weet je je paswoord niet meer klik dan op “wachtwoord vergeten?” en via ingeven van je vtv-nr kan je het opvragen.

-Klik op “reservatie maken”

-Kies de dag en het uur dat je een reservatie wil maken en klik dan op het gewenste terrein (enkel de groene vakken zijn nog vrij). Indien je op een groen vlak klikt en je krijgt de boodschap “je behoort niet tot de ledengroep die op dit terrein/tijdstip mag reserveren” dan wil dit zeggen dat het terrein wel vrij is maar niet door jouw kan gereserveerd worden : bv. onder de 17 jaar zal men niet na 19u kunnen reserveren en indoor kan men in de zomer nooit reserveren.

-Na aanklikken verschijnt je naam automatisch maar je moet minstens 1 tegenstander toevoegen. Je kan maximaal 2x in reservatie opgenomen zijn, dus ook als je tegenstander het terrein vastlegt telt dit voor jou als een reservatie indien hij/zij jouw naam ingaf. Bij dubbels hoef je ook slechts 2 namen door te geven en kan je eventueel speler 3 en 4 het volgende uur laten reserveren.

-Via “wijzigen/wissen” kan je je reservatie veranderen of teniet doen.
Alsje match niet kan doorgaan dan moet je, uit solidariteit met de andere leden, je reservatie zo spoedig mogelijk wissen. Te vaak blijven er terreinen leeg liggen door reservaties die niet geannuleerd zijn.

Ofwel reserveer je op de club :

-In de kantine zal een PC klaarstaan op het aanlog-scherm van het reservatiesysteem.

-Je logt aan onder je eigen gebruikersnaam en volgt dan bovenstaande werking zoals je thuis zou reserveren.

-Het barpersoneel is op de hoogte van de werking en kan je bijstaan indien het niet wil lukken.

Tijdens het zomerseizoen kan men niet indoor reserveren, maar bij regen tijdens de openingsuren (zie gans onderaan) kan er wel binnen worden gespeeld aan 3 euro per terrein volgens onderstaande regel:
Eerst de interclub-matchen, dan de clublessen en tenslotte de reservaties beginnende van terrein 1 naar 8.

-Als een nieuw reservatie-uur start en het regent dan wordt er verwacht dat er minstens één speler van het gereserveerde terrein aanwezig is (klok hal is referentie). Is dit niet het geval dan krijgen de volgende gereserveerden de kans om binnen te spelen.

-Mogen wij ook vragen aan diegenen die in de zomer bij regen in de hal zullen tennissen om steeds een apart paar tennisschoenen te voorzien of uw schoenen deftig te reinigen.

De openingsuren van de kantine tijdens de zomermaanden zijn :

-Maandag vanaf 13u

-Dinsdag vanaf 17.30u

-Woensdag van 9u tot 12u en vanaf 13u

-Donderdag vanaf 16.30u (*)

-Vrijdag van 9u tot 12u en vanaf 13u

-Zaterdag naargelang de bezetting

-Zondag van 10u (*) tot 14u en nadien naargelang de bezetting

(*) bij regenweer is donderdag de hal wel beschikbaar zijn vanaf 15u en zondag vanaf 9u.

Buiten de openingsuren is, uit veiligheidsredenen, het gebouw afgesloten maar men kan uiteraard steeds buiten spelen.