Winterladder 2019/2020

Vanaf 1 oktober starten we met de winterladder.

Meer info vind je op deze pagina

Hier kan je je inschrijven.

Spar Clubkampioenschap

Meer info vind je op deze pagina.

--> Inschrijven <--

--> Link

Lidgeld nieuwe seizoen 2019-2020 :

Het is weer tijd om het lidgeld te betalen voor het volgend seizoen. Meer info vind je op de DEZE pagina!

Payconiq

Vanaf heden kunnen winterpleinen (losse uren, geen abonnementen) betaald worden via Payconiq. Aan de deur van de hal hangen de instructies hoe dit precies in zijn werk gaat. Via de QR-code die op de deur hangt kan je via een simpele smartphone-beweging 8 euro overschrijven. We vragen wel om zeker op voorhand te reserveren want zo kunnen wij de betalingen linken aan de gereserveerde terreinen !!!

Sport- en cultuurcheques

Vanaf nu kunnen leden hunpapieren sport- of cultuurcheques gebruiken voor hun lidgeld of winterterrein. Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken...

Edenred vraagt wel 3% kosten zodoende dat wij ook  97% van de waarde van de cheques kunnen gebruiken voor het lidgeld of winterterrein.

Info over lessen

Contacteer onze tennisschool via    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor info over de lessen

Mutualiteitspapieren terugbetaling sportclubs

Mutualiteitspapieren die aan de toog worden afgegeven om in te vullen graag naderhand terug ophalen. De club stuurt de papieren namelijk niet zelf door aan de betrokken mutualiteit!!

Verzekeringspapieren

Bij een kwetsuur kan je onderstaande verzekeringspapieren invullen en afgegeven aan de toog !!!

TC De neet 2018